Damene tok en deilig seier i Skjeberghallen

Med solid innsats skrev damelaget historie i Skjeberghallen søndag formiddag. Siden damelaget ble startet opp igjen for bare noen år siden har sesongene vært preget av store tap og få spillere på kamp. Til tross for motgang har de dedikerte damene kjempet videre. I år har stallen blitt styrket av både ferske innebandyspillere og spillere som har returnert hjem.

Søndag formiddag møtte 11 haldendamer opp i Skjeberghallen, klare for å jobbe ræva av seg og vise Sarpsborg at Halden er et vondt lag å møte.
Etter første omgang gikk Halden til pause med 1-0 ledelse. Laget kjempet godt i forsvar og slapp ikke Sarpsborg til foran keeper Sigrid Synnøve Øberg.

Til tross for mange sjanser i andre omgang fikk ikke damene satt ballen i maskene. Heldigvis jobbet damene fremdeles like godt defansivt, og omgangen endte 0-0.

I tredje omgang våknet Sarpsborg og økte presset på Haldens banehalvdel. De reduserte til 1-1, men Halden svarte raskt og gikk igjen opp i ledelse 2-1. Sarpsborg lettet ikke på trykket og reduserte til 2-2. Klokka tikket og lenge så det ut som om kampen kom til å ende med uavgjort. I slike jevne kamper har Halden tidligere mistet fatningen og gått på sure tap, men denne gangen ville det seg annerledes. Med bare noen få minutter igjen på klokka satt Halden inn det avgjørende målet som etter noen intense minutter sikret at damene tok med seg en velfortjent seier hjem til Halden.

Målscorere: Celina Marie Kristiansen, Henriette Elise Ulsund og Tine.


Comments are closed.